فایل ورد Word بهينه سازي فعاليت آنتي اکسيداني پروتئين آبکافت ساردين پهلو طلايي (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

توجه : این فایل به صورت فایل ورد (Word) ارائه میگردد و قابل تغییر می باشد


بخشی از متن فایل ورد Word بهينه سازي فعاليت آنتي اکسيداني پروتئين آبکافت ساردين پهلو طلايي (Sardinella gibossa) با استفاده از روش سطح پاسخ :




نام کنفرانس, همایش یا نشریه : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

تعداد صفحات :12

در این تحقیق پروتئین آبکافت از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) با استفاده از آنزیم پاپائین تولید گردید و شرایط آبکافت (زمان, دما و فعالیت آنزیم) جهت حصول به خاصیت آنتی اکسیدانی مطلوب با استفاده از روش سطح پاسخ بهینه سازی شد. ضریب تعیین کلی, ضریب تعیین اصلاح شده و ضریب دقت محاسبه شده توانایی تخمین مدل را نشان داد. شرایط بهینه این آزمایش عبارت بود از غلظت آنزیم 2%, زمان 30 دقیقه و دمای 45 درجه سانتی گراد که در نتیجه بر اساس چنین شرایطی میزان حذف رادیکال آزاد DPPH برابر 64.5 درصد بدست آمد. بر اساس نتایج آنالیز اسید آمینه و شاخص شیمیایی متیونین و ایزولوسین اسیدهای آمینه محدود کننده بودند اما دیگر اسیدهای آمینه به میزان لازم وجود داشتند. در نتیجه گیری نهایی می توان گفت که مدل حاصل از شرایط خوبی جهت پیش بینی برخوردار است و پروتئین آبکافت ماهی ساردین پهلو طلایی دارای خواص آنتی اکسیدانی مطلوبی در سطح بهینه می باشد و می توان از این فرآورده شیلاتی جهت استفاده به عنوان مکمل غذایی استفاده نمود.
کلید واژه: پروتئین آبکافت, ساردین پهلو طلایی, پاپائین, متیونین, هیستیدین, آنتی اکسیدان

لینک کمکی